Certificat “Risc Partener” prin Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeș

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeș, prin intermediul Camerei de Comerţ Naţionale în parteneriat cu Risco, oferă posibilitatea agenţilor economici să acceseze serviciul RISC PARTENER, un certificat de rating şi evaluare a companiilor.

Certificatul Risc Partener se bazează pe un set unitar de criterii pentru evaluarea companiilor,analizând aspecte precum: buna reputaţie, solvabilitatea, potenţialul de export, incidentele de plată înregistrate, etc., fiind un instrument de credibilizare a firmelor în relaţia cu partenerii lor de afaceri.

Risc Partener conţine o analiză extinsă a companiei pentru care se execută interogarea, o scară valorică de notare de la 1 la 10 şi certificatul de rating de tip “semafor”, folosind culorile roşu - risc foarte crescut, galben - risc peste nivelul mediu, verde - risc scăzut. Certificatulva fi emis de către CCIA Argeș în baza unei solicitări scrise.

 

Pentru detalii suplimentare legate de acest serviciu vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail office@cciarges.ro sau telefon: 0248 219 200

TOP