Cursuri de mediatori - martie 2014

Camera de Comerț și Industrie Argeș și Asociația Centrul de Mediere Craiova organizează o nouă sesiune de cursuri de formare inițială în domeniul medierii, în perioada 17-30 martie 2014.

 

Cursurile vor avea loc în Pitești, la sediul CCI Argeș din Piața Vasile Milea, nr. 1, începând cu data de 17 martie se vor desfășura pe parcursul a două săptămâni.

Scopul cursului :

- Sa asigure participanților pregătirea necesara in domeniul medierii in vederea autorizării acestora ca mediatori profesioniști.

- Sa ofere participanților tehnici de comunicare, negociere si abordare a conflictelor pe calea medierii.

Obiectivele cursului:

- Introducerea in metodele alternative de rezolvare a conflictelor.

- Dezvoltarea abilitaților de pregătire, conducere si analizare a medierii pentru a obține rezultate mai bune de fiecare data când se conduce o mediere.

- Dezvoltarea abilitații de a descoperi interesele fiecărei părți pentru a obține beneficii reciproce si soluții durabile pentru toate părțile implicate.

- Dezvoltarea capacității de a comunica mai eficient.

- Înțelegerea căilor de a construi si întări relații importante.

- Dezvoltarea abilitaților de a înțelege cum trebuie negociat In situații dificile cu părți dificile.

- Dezvoltarea abilitaților pentru o mediere mai sistematizata si cu mai mult succes de-a lungul timpului.

Prețul cursului este de 3 800 lei.

Modalitatea de achitare a taxei este următoarea : 1/3 cu 5 zile înainte de începerea cursului, 1/3 până în ultima zi de curs și ultima tranșă putându-se plăti până la data programată pentru examenul de absolvire.

Dacă se achită întregul preț al cursului până la data de 15.03.2014, se obține un discount de 15%, astfel încât prețul este de 3 230 lei. Dacă se optează pentru plata cursului în trei rate și se achită prima rata de 1 300 lei până la data de 15.03.2013, se obține o reducere de 5% din prețul cursului astfel încât acesta va fi de 3 610 lei.

Formular de inscriere pentru persoana fizica

Formular de inscriere pentru persoana juridica

Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon 0248 219 200, 0248 212 650 și fax - 0348 439 408 sau pe email - office@cciarges.ro.

TOP