Inchiriere săli

Vă punem la dispoziție 3 săli, la sediul nostru din centrul Piteștiului, bdul Republicii, nr. 63.

Imobilul este situat ultracentral, cu acces facil la mijloacele de transport în comun. Spațiul dispune și de parcare proprie, care poate fi folosită cu ocazia evenimentelor.

Imobilul este recent modernizat și oferă toate premisele desfășurării unor evenimente de calitate în condiții optime.

Sala ”Omnia”

Suprafață de 60 mp. Intrare separată, grup sanitar, mese pentru pauză cafea. Se pot desfășura cursuri cu până la 30 de persoane, mesele și scaunele se pot dispune în funcție de necesități. Dotări : internet wireless, flipchart, proiector cu ecran de proiecție pe trepied.

Sala ”Argeș”

Suprafață de 60 mp. Intrare separată, grup sanitar, mese pentru pauză cafea. Se pot desfășura evenimente (conferințe de presă, informări, dezbateri, întruniri) cu până la 80 de persoane. Dotări : internet wireless, flipchart, proiector tavan cu ecran de proiecție pe perete.

Sala ”Muscel”

Suprafață de 60 mp. Intrare separată, grup sanitar, mese pentru pauză cafea. Se pot desfășura cursuri, seminarii, mese rotunde etc. cu până la 40 de persoane, mesele și scaunele se pot dispune în funcție de necesități. Dotări : internet wireless, flipchart, proiector cu ecran pe trepied.

TOP