Targuri organizate de Camera de comert industrie si agricultura Arges

Camera de Comerț,Industrie și Agricultură Argeș vă invită să participați la Târgul de Echipamente și Utilaje Agricole AGRO PITEȘTI EDITIA a II a, în perioada 4– 7 mai 2017.

Vă informăm că proiectul nostru are sprijinul Instituției Prefectului, al Consiliului Județean Argeș, al Primăriei Municipiului Pitești și al instituțiilor locale cu profil agricol – Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), Direcția pentru Agricultură Argeș, Agenția pentru Plăți,Intervenție pentru Agricultură (APIA) precum și al instituțiilor care finanțează agricultura – bănci, IFN-uri, societăți de asigurare.

Parteneri ai evenimentului: Ambasada Republicii Cehe, Camera de Comerț și Industrie a României și Romexpo.

TOMBOLĂ ZILNICĂ CU PREMII ATRACTIVE (MINI- MACARA, PORC ETC.)

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a organizat Târgul de Echipamente și Utilaje Agricole AGRO PITEȘTI, în perioada 12 – 15 mai 2016, in parcarea JupiterCity.

Proiectul nostru a avut sprijinul Instituției Prefectului, a Consiliului Județean Argeș, al Primăriei Municipiului Pitești și al instituțiilor locale cu profil agricol – Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), Direcția pentru Agricultură Argeș, Agenția pentru Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) precum și al instituțiilor care finanțează agricultura – bănci, IFN-uri, societăți de asigurare.

Târgul de Echipamente şi Utilaje Agricole AGRO PITEŞTI, un eveniment cu caracter internaţional organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş, în parteneriat cu alte două organizații - Camera de Comerţ şi Industrie a României şi Camera de Comerţ Britanico-Română a adunat la un loc, pe parcursul celor patru zile de desfășurare, zeci de companii importante care activează în agricultură, dar şi instituţii care finanţează afaceri în acest domeniu - bănci, societăţi de asigurare, IFN-uri.

Argeșenii interesați de agricultură au găsit la târg cele mai noi şi performante produse destinate agriculturii: tractoare, combine şi echipamente agricole, substanţe pentru fertilizare şi protecţia culturilor, utilaje şi instalaţii pentru industria alimentară.

Printre mesele rotunde pe teme de interes legate de agricultură, pomicultură, zootehnie, evenimente ce au debutat joi, odată cu deschiderea târgului, la AGRO PITEŞTI s-au încins și mese copioase. Un viţel adus de la Topoloveni, a sfârâit la proţap, stimulându-i și olfactiv pe cei interesaţi să afle câte ceva despre agricultura viitorului. Târgul a fost condimentat artistic, încă din prima zi a evenimentului, cu o reprezentație a Formaţiei de Căluşari din Topoloveni. În cea de-a doua zi a evenimentului, vineri, a avut loc o demonstraţie de artă tradițională susţinută de elevii Şcolii Populare de Arte Piteşti şi un moment artistic oferit de Ansamblul de Dansuri Populare al Primăriei Comunei Bascov. Sâmbătă a avut loc o demonstraţie de artă culinară - cooking show - şi un moment artistic pus în scenă de Ansamblul de Dansuri Populare al Primăriei Bîrla. Duminică, expozanţii şi vizitatorii au avut din nou parte de experienţe culinare, asezonate cu momente artistice puse în scenă de Ansamblul de Dansuri Populare al Primăriei Stolnici, dar şi de o tombolă al cărei mare premiu a fost un porc viu.

Târgul de Echipamente şi Utilaje Agricole AGRO PITEŞTI a fost filmat cu o dronă specială, care a survolat perimetrul pe parcursul desfășurării evenimentului. Filmarea a reprezentat și un exerciţiu demonstrativ, pentru că prestația dronei s-a vrut a fi și o promovare a aparatului, destinată fermierilor interesați, pentru că, pe lângă capacitatea de a efectua înregistrări video de la înălţime, o astfel de dronă permite şi realizarea de măsurători ale suprafeţelor agricole cultivate, putând fi folosită de fermieri inclusiv pentru determinarea zonelor afectate de secetă sau alte calamităţi.

Prima editie organizata la Pitesti de Camera de Comert si Industrie Arges si Camera de Comert, Industrie, Agricultura si Navigatie Constanta.

 

Târg naţional cu participare internaţionala de:

  • Tractoare, combine şi echipamente agricole;
  • Substanţe pentru fertilizare şi protecţia plantelor;
  • Utilaje şi instalaţii pentru industria alimentară;
  • Salon de produse  ecologice şi tradiţionale;
  • Salon de flori;
  • Salon de finanţari şi asigurări, preponderent agricole;
  • Reuniuni profesionale pe teme de actualitate;

Manifestările EXPOAGROUTIL se constituie intr-o traditională intâlnire dintre CERERE şi OFERTĂ şi totodată, un loc propice de organizare a unor simpozioane  şi mese rotunde in care au loc prezentări de firme şi dezbateri pe problemele curente ale agriculturii şi industriei alimentare.

In colaborare cu :

Instituția Prefectului - Județul Argeș

Consiliul Județean Argeș
Agenția pentru Plăți și Intervenție în Agricultură ARGEȘ
Direcţia pentru Agricultură a Judeţului ARGEŞ
Camera Agricolă Argeș

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș și Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş organizează cea de a XVII-a ediţie a SALONULUI AUTO PITEŞTI, în perioada 6 – 10 mai 2014 în Piaţa Vasile  Milea din centrul municipiului Piteşti.

Evenimentul, devenit unul de tradiție pentru Pitești, va reuni: autoturisme, ATV-uri, motoare, vehicule comerciale, subansamble și accesorii auto.

În cadrul manifestării se pot organiza acţiuni specifice: drive – test, prezentări de firme şi de produse, simpozioane, precum şi activităţi colaterale.

Mașinile ce urmează să fie expuse in cadrul Salonului Auto Pitești pot fi aduse in Piața Vasile Milea (conform schiței de mai jos) începand de luni, 5 mai după ora 16:00.

Deschiderea evenimentului va avea loc marți, 6 mai ora 12:00.

Paza generală a locației va fi asigurată începând cu data de 5 mai până in data de 10 mai (de luni până sâmbătă inclusiv) intre orele 20:00 si 08:00.

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează, cu sprijinul Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş, Ediţia a 2-a a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte – TINIMTEX.

Evenimentul se va desfăşura la Casa Cărţii, o locaţie amplasată ultra-central, generoasă, sub aspectul condiţiilor pe care le oferă expozanţilor şi deosebit de atractivă pentru publicul vizitator din municipiul Piteşti şi din localităţile învecinate. Această ediţie a TINIMTEX va conţine saloane specializate pe domenii delimitate, în funcţie de categoriile produselor expuse: confecţii textile pentru adulţi şi copii, tricotaje, lenjerii de corp şi de pat, accesorii, confecţii din blană şi piele, încălţăminte şi marochinărie.

Cu sprijinul partenerilor noştri, târgul va beneficia de o amplă promovare în mass medial locală şi în mediul online specializat. Bazându-ne pe experienţa acumulată în organizarea a 60 de ediţii ale TINIMTEX în Constanţa, considerăm că această iniţiativă este oportună, din perspectiva creării, într-un oraş cu putere de cumpărare ridicată, faţă de media din România, a unui solid cadru profesional pentru realizarea de contacte de afaceri şi vânzări pentru companiile din domeniul industriei uşoare.

Printre avantajele participării dvs. la eveniment amintim: testarea unei pieţe extrem de dinamice şi identificarea unor noi segmente de piaţă pentru plasarea produselor; identificarea unor noi perspective de afaceri, consolidarea legăturii cu clienţii cunoscuţi şi oportunitatea vânzărilor directe, timp de 5 zile, dintre care două de weekend, în care veţi intra în contact direct cu cumpărătorii

TOP